Incompetenta crasa la ministerul transporturilor

Povestea de groaza si fara sfarsit a centurii Sibiului continua…

Nu doar ca aceasta centura arhinecesara nu va putea fi finalizata anul acesta dupa mai bine de opt ani de santier, ci pe deasupra statul e foarte aproape sa piarda finantarea externa in valoare de 75% din costul lucrarilor. Detalii in acest articol din EVZ.

In vreme ce pe una dintre cele mai circulate rute din Romania tirurile fac prapad pe strazile si trecerile de pietoni ale Sibiului la ministerul transporturilor si compania nationala a autostrazilor exista alte preocupari. Cata incompetenta este necesara pentru a “reusi performanta” de a nu termina o centura de 20 si ceva de kilometri dupa 8 ani si de a pierde o finantare de externa de 75%??

5 Responses to “Incompetenta crasa la ministerul transporturilor”

 1. Lilick Says:

  http://blog.cristinapocora.ro/?p=1851

 2. Valentin Says:

  Salut,

  Sunt 2 mari probleme care previn existenta unei centuri a Sibiului.

  1. In Romania, niciodata, dar absolut niciodata, nu se va construi ceva care are sens, care ar putea creste comfortul unui numar de oameni.
  2. Primarul din Sibiu nu e cu ploconul la portocalii, asa ca problemele sibienilor sunt trecute pe hirtia igienica din MT, asta daca sunt trecute undeva.

  • transildania Says:

   Da, se poate, numai ca aoco nu e doar vorba de confortul oamenilor, o centura care mai tarziu ar trebui sa devina parte a unuei autostrazi este necesara pentru dezvoltarea economica, pentru a creste investitiile, competivitatea si locurile de munca. Romania pierde zilnic teren fata de maghiari, sarbi, slovaci etc.
   Si la punctul 2 iti dau dreptate, interesant este totusi faptul ca partidul minoritatii germane condus de Iohannis in parlament face parte din grupul minritatilor si acolo sustine guvernul, nu voteaza motiunea de cenzura etc. Dar asta nu ajunge desigur…

 3. Conu Nimeni faţă cu reacţiunea… « Dispecer Blogosferă Says:

  […] Au realizat demult: Vania, Alex Mazilu – Blog foto zilnic, Cristian Lisandru, Geanina Lisandru, Gabriela Savitsky, Teo Negura, Flavius Obeada, Theodora, Oana Stoica-Mujea, Lilick, Manuel Avramescu, Supravietuitor, Transildania […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: