Suntem in optimile de finala ale UEFA Champions League, si nu afla nimeni. Cum performanta in Romania nu este apreciata nici macar de media.

O echipa romaneasca joaca in optimile de finala a UEFA Champions League, chiar astazi. “Cum?”, se vor gandi unii, “are halucinatii Transildania?”, CFR-ul tocmai a pierdut in grupe si Steaua joaca in Europa League.

Ei bine, intr-adevar, astazi la Cluj, de la ora 18:00 pe stadionul Dr. Mircea Luca (botezat de altii “Nisipul Cluj” = “Cluj Arena”) are loc returul optimilor de finala ale UEFA Champions League la fotbal, feminin, intre campioana Romaniei, Olimpia Univ. Tehnica Cluj, si italiencele de la Torres Sastri.

Nu am gasit niciun titlu, niciun anunt, nicio mentiune despre acest eveniment. Nu ma intereseaza faptul ca fotbalul feminin.

Cert este ca:  1. O asemenea performanta fotbalul masculin nu a mai cunoscut-o din 1989 cred, deci de 23 de ani.

2. Fetele de la Olimpia Cluj nu castiga nici 5% din cat ar merita, si nici 1% din cat castiga echipele profesioniste de fotbal feminin din Europa cu care se masoara.

3.  Probabil nu au nici 0,1% din conditiile de pregatire si antrenament de care se bucura adversarele lor.

Cu toate acestea au reusit o mare performanta, pe care cu greu o vor reusi vreodata echipele milionarilor de la Steaua, CFR Cluj. Media nu poate rasplati cu bani o performanta, insa o poate si trebuie sa o rasplateasca cu un titlu cu un articol. Nu am vazut sa se intample nici macar acest lucru. Foarte trist.

Fetele de la Olimpia Cluj au pierdut meciul tur cu scorul de 4-1. Asta inseamna ca le va fi foarte greu sa se califice in sferturi. Cu toate astea le urez “Haide Olimpia!”, mult succes in retur, sa castige cu 3-0, si in orice caz felicitari pentru ce au realizat. In acelasi timp rusine celor care nu sunt in stare sa premieze performanta macar cu cateva litere afisate pe o coala sau pe un ecran.

Tags: ,

One Response to “Suntem in optimile de finala ale UEFA Champions League, si nu afla nimeni. Cum performanta in Romania nu este apreciata nici macar de media.”

  1. Cartusel Says:

    Mult succes in continuare!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: