“Ia-i banii dar voteaza!”

Nu exista nici cel mai mic dubiu ca indiferent de spusele presedintelui suspendat, partidul sau,d ar si alte partidulete afiliate, vor urmari de acum incolo cartea absenteismului si a descurajarii oamenilor sa se prezinte la vot.
Chiar daca Basescu mimeaza un posibil conflict intre el si partidul sau inc azul in care acesta nu ar face campanie pentru prezenta la vot, este clar ca toti oamenii presedintelui au inceput deja demult munca de “convingere”, singura sansa, disperata de reintoarcere la Cotroceni.
Remarc si in presa clujeana, ca au fost retrase bannerele electorale ale lui Basescu, si in articole este vorba doar marginal de tema numarul unu politica a lunii.

 
Chiar mai mult decat atat, sunt convins ca pentru prima data vom asista mai ales in mediul rural la forma suprema a mitei electorale “iti dau o punga, un milion, daca nu votezi”. Este posibil sa fie instalati paznici, numaratori de oameni pe ulite care sa monitorizeze cine a iesit din casa si cine nu.

Insa  nimeni nu poate fi impiedicat sa voteze. Ar fi binevenita o campanie “I-ai banii dar voteaza!”.

One Response to ““Ia-i banii dar voteaza!””

  1. P (minus D minus L) boicoteaza referendumul. In tot raul e un bine. « transildania Says:

    […] oficial ceea ce anticipasem deja in urma cu mai bine de doua saptamani: va boicota referendumul. Asa cum spuneam si aici, sunt convins ca va merge mult mai departe si va oferi mita electorala pentru neparticiparea la […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: