Ce masuri va lua comunitatea internationala daca Basescu va fi supendat

Breaking news!
Pe surse de incredere din SUA am aflat o stire importanta: presedintele Obama tocmai a purtat convorbiri prin telefonul rosu cu omologii sai din China, si Rusia (Vladimir Putin), cu Merkel, Hollande, privind masurile de urgenta pe care trebuie sa le ia comunitatea internationala in cazul suspendarii lui Basescu. David Cameron, Herman van Rompuy si Jose Barroso nu au putut fi contactati imediat, aflansu-se in cocediu, dar si-au intrerupt imediat concediul din aceasta cauza.

 

Pentru inceput, vineri seara la New York, va avea loc o sedinta de urgenta a Consiliului de Securitate a ONU. Statutul de membru UE si ONU al Romaniei va fi suspendat, se vor institui sanctiuni economice. Vamesii maghiari si bulgari vor inchide autostrazile care leaga Romania de aceste tari. Un portavion american si o flotila NATO vor fi trimise in Marea Neagra in apropierea Constantei. SUA va reintroduce imediat vizele pentru cetatenii romani! Reprezentanti ai Uniunii Europene au asigurat ca, la insistenta guvernelor Norvegiei si Elvetiei,  de sambata Romania va fi scoasa din spatiul Schengen, si va parasi si zona monedei unice Euro. Ministrii de externe ai  Suediei, Finlandei si Austriei au adoptat o declaratie comuna potrivit careia, daca presedintele Basescu va fi suspendat, vor inceta orice colaborare cu Romania in cadrul NATO.

Advertisements

8 Responses to “Ce masuri va lua comunitatea internationala daca Basescu va fi supendat”

 1. Colonel Doctor in fitile Arogantu' Says:

  Presedintele Norvegiei a comunicat ca, in semn de protest, va demisiona. 👿

 2. Rational Idealist Says:

  Eh, nu e chiar de ras… Ce se intampla zilele astea se vede extrem de prost din afara, crede-ma. Sunt foarte surprins de cum ai comentat chestiunea – adica mergem triumfal spre democratie si parlamentarism prin calcarea in picioare a legilor si institutiilor?
  Si eu imi doresc suspendarea lui Basescu si sfarsitul sistemului lui, am scris asta de nenumarate ori, dar ce fac astia acum este pur si simplu de o prostie sinistra, si ne duce nu spre democratie, ci spre haos si – posibil, dar sper sa nu se intample – violenta.

  • transildania Says:

   Ce lege si ce institutie a fost calcata in picioare?
   Cate legi si institutii a calcat in picioare Basescu.
   Este absolut indignant modul inc are se dezinformeaza despre situatia din Romania in presa aservita PPE.

 3. George Says:

  :))))))) , e bine ca ne scoate din schengen inainte de a intra…dar eu am citit un breaking news pe Catavencii…cica in noaptea asta , daca baSECU va fi suspendat (eventual de un copac) , vom fi atacati cu arma nucleara de catre Iran ( de fapt v-a testa prima asupra Transilvaniei , tinta fiind Cluju lui Boc…). :))))))))))))))))))))))

 4. berenger Says:

  mda. profund

 5. vahleeb Says:

  @Rational Idealist: exista doua metode in care un om isi joaca sfirsitul. Una e varianta iesirii demne din scena, cu capul sus. Alta e varianta “kicking and screaming”. In prima, cei slabi de inger nu sunt ofuscati, in a doua sunt. Daca vrei sa fim si mai clari, e varianta decenta, civilizata si varianta tiganeasca. Dind credit bocitoarelor portocalii, nu faci altceva decit sa culci urechea la niste tipete si scincete tiganesti. In final ramine un singur imperativ: gunoiul trebuie dus afara, si deschise geamurile ca sa iasa putoarea din camera.

 6. Catalina Grigoriu Says:

  DAR CINE MA ROG E BASESCU MESIA ROMANIEI GLUMITI SPER VOM AVEA UN PRESEDINTE CARE NE V-A ONORA TARA !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: