Inaltarea in grad, sport national pe banii contribuabilior. Update despre Adrian Nastase

Nu ma mira stirea pentru ca este cunsocut faptul ca in trecut, si mai ales recent, Basescu, a tot inaltat in grad, pe criterii politice, sute si mii de militari, politisti si securisti. Intre altele pe Gabriel Oprea, care, daca mai ramanea la putere coalitia PDL-UDMR-tradatori, prababil ca in sase luni ajungea  maresal. Despre deprezidentializarea Romaniei pe larg maine…

 

Nu ma mira, totusi ma indigneaza dezvaluirea Antena 3, lista inaltatilor in grad de catre Gabriel Oprea:

În cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”,  Mihai Gâdea a prezentat o listă care conţine nume sonore din viaţa politică românească, avansate în grad colonel, de fostul ministru al Apărării Naţionale Gabriel Oprea.

Lista conţine nume de politicieni, foşti miniştri, primari, preşedinţi, jurnalişti, având ca apartenenţă politică PDL.

Printre aceştia, apar: Mihai Răzvan Ungureanu, Robert Turcescu, Ştefania Ferencz, William Brînză, mulţi dintre ei neavând nici măcar stagiul militar satisfăcut.

Apostu Sorin – PDL – Locotenent – colonel – 2011
Arnăutu Decebal – PDL – Colonel – 2010
Bardan Cornel Ştefan – PDL – Colonel – 2010
Blejnar Sorin – Şef ANAF – PDL – Colonel – 2011
Botiş Ioan – Nelu – Deputat, Ministrul Muncii – PDL  2010
Boureanu Cristian – Deputat – PDL – Colonel – 2011
Brînză William Gabriel – Deputat – PDL – Locotenent Colonel – 2011
Brînză Daniel – Secretar Executiv Diaspora – PDL – Colonel – 2011
Falcă Gheorghe – Primar Arad – PDL – Maior – 2010
Ferencz Ştefania Gabriela – Secretar Adjunct al Guvernului – PDL – maior
Flutur Gheorghe – Preşedinte Consiliu Judeţean Suceava – PDL- Colonel 2011
Alexandru Lăzescu – Director TVR – PDL – colonel – 2011
Robert Turcescu – Jurnalist – PDL – Colonel – 2010
Mihai Răzvan Ungureanu – Premier – PDL – Colonel 2011
Gheorghe Ştefan – PDL Neamţ – PDL – Colonel 2010
Ialomiţeanu Gheorghe – Ministru de Finanţe – PDL – Colonel 2010
Iliescu Valentin Adrian – Şeful Dep. pt. Relaţia cu Parlamentul- PDL- Colonel 2010
Liviu Negoiţă – Primar sect.3 – PDL –  Colonel 2012
Oltean Ioan – Deputat – PDL Colonel 2010
Preda Cezar Florin – Vicepreşedinte PDL – Colonel 2011

 

P.S. Nu ma asteptam la un asemnea breaking news (condamnarea definitiva si mai ales tentativa de sinucidere a lui Adrian Nastase). Nu cred ca este de bun augur, pentru ca va fi cu siguranta tema zilelor si saptamnilor urmatoare, cand exista multe teme cu adevarat importante care vor fi acoperite de ea.

Ce stiu si este foarte clar este faptul ca daca Adrian Nastase a fost condamnat la doi ani de inchisoare atunci marea majoritate a alesilor, parlamentarilor si fostilor ministri pedelisti (in frunte cu Basescu), ar merita cu totii cel putin trei ani de inchisoare. Si Necolaiciuc, Becali, Paunescu, sau asfaltangiii si gunoierii care au profitat din greu de contracte umflate. Din acelasi motiv cred ca se inseala amarnic portocaliii daca cred ca arestarea si condamnarea lui Adrian Nastase ar fi (fost si inainte sa se intample acum) o lovitura favorabila pedeului.

 

Tags: , , ,

One Response to “Inaltarea in grad, sport national pe banii contribuabilior. Update despre Adrian Nastase”

 1. Daniel Says:

  ABJECTIA PROCURORILOR MONICAI MACOVEI E TOTALA: ADRIAN NASTASE VA FI ACUZAT, IN URMA TENTATIVEI DE SUICID, DE (TENTATIVA DE) SUSTRAGERE DE LA EXECUTAREA PEDEPSEI- SE LUCREAZA LA DOSAR IN REGIM DE URGENTA

  Adrian Nastase, cel mai bun prim ministru al Romaniei- si unicul om de stat pe care il are Romania- a cazut cu revolverul in mana. La propriu.

  Gestul lui, de un cosmic dramatism, are si o incarcatura simbolica pe masura momentului astral al comiterii lui: noaptea Solstitiului de vara (in 22 iunie – cand are loc de obicei Solstitiul de vara- este ziua de nastere a lui Adrian Nastase; mai putin obisnuit, anul acesta Solstitul s-a inregistrat in noaptea 20/21 iunie).

  Condamnat, NEVINOVAT fiind, la inchisoare, a ales calea radicala de a pune punct unui parcurs care descalifica justitia, arunca in abjectie pura procurorii si releva, chiar si pentru cei mai putin perceptivi, nivelul ridicat al influentei cercurilor negre de interese asupra instantelor si Parchetelor.

  Ceea ce parea o farsa juridica- dosarul “Trofeul calitatii”, compus din elemente evident “insalilate cu ata alba” care, dupa nici o logica fireasca, nu puteau duce la condamnarea lui Adrian Nastase- se demonstreaza a fi- prin murdara decizie de ieri a instantei- un semnal de forta dat de influentele retele de criminalitate organizata din Romania.
  Altfel spus, mesajul public al acestor retele de criminalitate organizata este de genul “temeti-va, caci putem condamna, nevinovat fiind, pana si un personaj public important in urma unor false acuze special alese pentru a se vedea ca sunt false- astfel, aratand ce putem si ce influenta avem”.

  Poate mai murdara decat decizia de ieri a instantei- condamnarea lui Adrian Nastase, nevinovat, intr-un dosar construit “cu dedicatie”- este actiunea aflata in curs de desfasurare: procurorii lucreaza la intocmirea unui dosar penal in care – pornind de la dramaticul gest de ieri- Adrian Nastase urmeaza sa fie acuzat de (tentativa de) sustragere de la executarea pedepsei.
  Este halucinant!

  In ultima saptamana, am atras insistent atentia asupra ingrijoratoarelor similitudini de fond intre situatia lui Sorin Crivat (ajuns in inchisoare nevinovat, pentru a fi insistat ca dosarul “Armamentul” sa isi urmeaze cursul; Anexa dosarului lamurea chestiuni- cheie din “Tigareta II”, care o implicau si pe Monica Macovei) si presiunile facute pentru incarcerarea lui Adrian Nastase in urma unei false vinovatii (falsul procurorilor fiind evident).

  Sorin Crivat a fost asasinat in penitenciarul Codlea.
  Ajunsese acolo in urma unei false acuze de luare de mita (care nu a fost dovedita), dosarul fiind instrumentat de DNA Brasov pe vremea cand mare sef era Valentin Selaru (azi procuror sef al Sectiei de urmarire penala din cadrul Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie).

  Dosarul “Armamentul” (cu Anexa S-207, legata de “Tigareta II”- Anexa provocand mari tulburari celor mentionati in ea) a fost finalizat in perioada in care Adrian Nastase era prim ministru- dosarul trebuind doar sa-si urmeze cursul in 2005, cand, cu complicitatea Monicai Macovei ministru al Justitiei, in epoca)- specifica criminalitatii organizate- dosarul a fost secretizat.

  “COINCIDENT”- nu cred in coincidente!- acelasi procuror Selaru este cel care conduce cercetarile privind evenimentele tragice din locuinta lui Adrian Nastase. Procurorul Selaru este cel care, in noaptea de 20/21 iunie 2012, a ajuns, impreuna cu o echipa operativa, la locuinta lui Adrian Nastase si, conform declaratiilor, a ridicat “o arma de foc” (revolverul) si proiectilul care a strapuns gatul lui Adrian Nastase, atungandu-i tiroida.

  Pe de alta parte, procurorul general Codruta Kovesi a declarat ca, acasa la Adrian Nastase, procurorii “au adunat din incapere probele, asa cum se procedeaza in cazul anchetarii unei eventuale fapte penale”.

  Repet: se lucreaza rapid, la parchet, pentru intocmirea unui dosar penal in care Adrian Nastase sa fie acuzat de (tentativa de) sustragere de la executarea pedepsei.
  Comanditara acestei actiuni este Monica Macovei – ea este cea care a pus in miscare caracatita obedienta a retelei de mare criminalitate organizata din care face parte (reteaua Dumitru Iliescu- Catalin Voicu- Monica Macovei).

  Aceasta retea de mare criminalitate organizata (Monica Macovei- Dumitru Iliescu- Catalin Voicu) “l-au scapat printre degete” pe Adrian Nastase, care, conform planului lor, trebuia sa ajunga in penitenciar. Acolo, ar fi urmat sa aiba soarta lui Sorin Crivat: sa fie asasinat. Preconizata asasinare a lui Adrian Nastase in inchisoare (care, fara indoiala, ar fi fost urmata de a declaratie a procurorilor conform careia moartea a fost naturala) trebuia sa fie un mesaj de inspaimantare pentru toti cei care ar fi incercat sa destructureze aceasta retea sau sa i se opuna.

  Avocatii lui Adrian Nastase depun cerere de amanare a executarii pedepsei- si sigur vor avea succes.
  In afara de acest lucru, in cazul lui Adrian Nastase opereaza, deja, prescriptia . Aceasta nu a fost invocata de avocati, care, comitand “greseala” (contextual, este o greseala) de a gandi logic (greseala comisa si de AN, in cazul de fata!) au fost convinsi de faptul ca verdictul instantei va fi de achitare, data fiind nevinovatia lui Adrian Nastase. Acum, sigur vor invoca prescriptia.

  Reteaua de mare criminalitate organizata Monica Macovei- Dumitru Iliescu- Catalin Voicu lucreaza in continuare la operatiunea “aducerea lui Adrian Nastase, cu orice pret in penitenciar” pentru ca, acolo, sa fie “pedepsit in stil mafiot” – asasinat, pentru a lansa un mesaj sinistru.
  Este motivul pentru care procurorii lucreaza de zor- sub “coordonarea” procurorului Selaru (care si-a demostrat deja obedienta fata de reteaua criminala Monica Macovei- Dumitru Iliescu- Catalin Voicu in cazul ofiterului acoperit SRI Sorin Crivat) la intocmirea unui nou dosar penal in cazul lui Adrian Nastase- pentru halucinanta acuza de (tentativa de) sustragere de la executarea pedepsei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: