Marius Oprea, presedintele CICCR, singurul institut cre se mai ocupa de victimele comunismului, conferentiaza marti la Cluj, sub auspicile UBB

Președintele Centrului de Investigare a Crimelor Comunismului din România, istoricul Marius Oprea, va conferenția la Cluj. Aceasta va avea loc marți, 13 decembrie,  de la ora 13.00, la Clubul Colegiului Academic al Universității Babeș-Bolyai, str. Emmanuel de Martone nr.1 (fosta Casa a Universitarilor de langa cladirea centrala a Universitatii Babes-Bolyai)..

El va prezenta și filmul documentar ”Patru feluri de a muri”, care include acțiunea de căutare a celor 13 persoane dispărute din fostul sediu al Securității Cluj, dar și în zonele Sântejude-Vale și Nepos. Filmul a fost realizat de către regizorul Nicolae Mărgineanu. Acest film, inscripționat pe DVD, va putea fi achiziționat cu această ocazie.

Manifestarea este organizată de Universitatea Babeș-Bolyai, de Muzeul Național de Istorie al Transilvaniei și de Centrul de Investigare a Crimelor Comunismului din România. Prorectorul universității clujene, istoricul Nicolae Bocșan, va fi gazda evenimentului. (sursa)

Tags: , , , ,

2 Responses to “Marius Oprea, presedintele CICCR, singurul institut cre se mai ocupa de victimele comunismului, conferentiaza marti la Cluj, sub auspicile UBB”

  1. Lilick Says:

    Marți, 13 decembrie, de la ora 13.00. Simpatic. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: