Inca doua proteste pentru Rosia Montana la Cluj

Astazi, la Cluj au avut loc inca doua proteste pentru Rosia Montana.

Foto: stiridecluj.ro

 

Primul dintre ele, a fost unul tacit, cu leocoplast pe gura in fata sediului TVR Cluj, pentru a atrage atentia asupra implicarii TVR, care, prin difuzarea reclamelor mincinoase si injositoare ale RMG, lipsa de deontologie de care da dovada, nu-si indeplineste rolul de televiziune publica. Mai multe poze si detalii despre protest: aici.

Foto: stiridecluj.ro

Al doilea protest a avut loc in Sala Sporturilor cu ocazia unui meci de basket. Suporterii lui “U” Cluj si-au manifestat dezacordul total fata de sponsorizarea de catre RMGC a clubului de basket, care a fost parafata ieri. Cu toate ca fortele de ordine au primit insarcinarea de a confisca bannere si de inerzice intrarea celor care purtau tricouri cu Rosia Montana, suporterii au afisat un banner, “U” – RMGC nu e o echipa“, si au scandat “Afara, afara cu cianura din tara!” si “Decat cianurat, mai bine sarac” (sursa: stiridecluj.ro)

 

 

P.S. Astazi se implinesc 66 de ani de la demonstratia tinerilor liberali din Bucuresti din data de 8 noiembrie 1945, in sprijin pentru Regele Mihai, de onomastica sa, demonstratie reprimata sangeros de catre autoritatile comuniste. Liberalii din Bucuresti (si nu numai), au comemorat acest eveniment la Cafeneaua Liberala, avandui printre oaspeti pe martorii si participantii la aceasta manifestare, domnii Radu Campeanu si Dinu Zamfirescu, ulterior aprinzand lumanri in memoria tinerilor liberali ucisi atunci in Piata Palatului.

Tags: , , , , ,

4 Responses to “Inca doua proteste pentru Rosia Montana la Cluj”

  1. Vali Says:

    Inca doua proteste ilegale care pana la urma nu ajuta cu nimic zona Rosia Montana. De ce protesteaza la cateva sute de km de zona? Banii care ii arunca pe amenzi pentru ca refuza sa protesteze legal puteau sa ajute multi oameni din zona, dar asta nu conteaza pentru protestatari

  2. adrian Says:

    Plasturele pe gura la TVR in Bucuresti a generat asta:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: