Referendum in judetul Constanta – Masive abuzuri pedeliste!

Astazi are loc referendumul la care locuitorii judetului Constanta sunt intrebati daca sunt de acord cu desfiintarea judetelui lor. Urnele se inchid in cateva minute, la ora 21.

Puterea pedista, prin prefectul judetului si primarii PDL, a recurs la mai multe abuzuri. Cred ca este o mostra in miniatura a fraudelor pe care portocaliii le vor incerca in anul electoral 2012 la nivel national!!

In ultimele zile, insa si pana in ziua votului, prefectul a incercat sa boicoteze referendumul si sa dezinformeze alegatorii si membrii birourilor electorale si sectiilor de votare. Ajutoarele sale au trimis sms-uri membrilor birourilor sectiilor de votare in care se afirma ca referendumul este nelegal, pentru ca acestia din urma sa nu se prezinte la sectii. Dupa ce la ora 19, Biroul Electoral Judetean a decis prelungirea timpului de votare cu o ora, pana la ora 21, din cauza cozilor din fata sectiilor de votare, prefectul si primarii pedelisti au inchis in mod ilegal unele sectii de votare!

Citez:

Mai multi primari din judetul Constanta ne-au comunicat ca au primit solicitare telefonica din partea Prefectului de Constanta sa duca documentele privind Referendumul (procese verbale si saci cu voturi) la sediul Prefecturii. Precizam ca  este un nou abuz al  Prefectului, Biroul electoral al sectiei de votare fiind singurul indreptatit sa manipuleze si sa transporte aceste documente iar destinatia lor, conform LEGII este doar BIROUL ELECTORAL DE CIRCUMSCRIPTIE JUDETEANA CONSTANTA.

Organizatia Judeteana PSD Constanta a fost informata ca la Castelu, primarul PDL Nicolae Anghel a inchis sectiile de votare, incalcand hotararea BEJ de prelungire a orei de inchidere. Deasemeni, la Albesti,  primarul PDL Gheorghe Moldovan a patruns in sectia de votare si a rupt buletinele de vot completate de cetatenii care isi exercitau dreptul la vot. Pe numele celor doi s-au intocmit plangeri penale.

Tags: , ,

2 Responses to “Referendum in judetul Constanta – Masive abuzuri pedeliste!”

  1. Rezultatele referendumului in Constanta si cum a se jongleaza institutii (in)dependente politic cifrele « transildania Says:

    […] langa alte abuzuri, reprezentantii puterii, speriati de  dezastrul total al sufragiului, au recurs la […]

  2. Rezultatele referendumului din Constanta si cum jongleaza institutii (in)dependente politic cifrele « transildania Says:

    […] langa alte abuzuri, reprezentantii puterii, speriati de  dezastrul total al sufragiului, au recurs la […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: