Noua Zeelanda este noua Campioana Mondiala la rugby – Rezultatul concursului de pronosticuri

Azi dimineaza Noua Zeelanda a invins Franta cu 8-7 si a castigat Campionatul Mondial de rugby pe care l-a gazduit. A fost un Campionat Mondial din pacate mai putin vizibil, din cauza fusului orar, a faptului ca putine televiziuni au transmis meciurile iar rezumatele sunt greu de gasit pe net.

Datorita victorie suprinzatoare a Irlandei inf ata Africii de Sud, campionatul s-a transformat din faza sferturilor de finala  in doua competitii separate: emisfera sud urma sa stabileasca o finalista, iar emisfera nord pe cealalta, o finala intre doua natiuni din sud fiind imposibila. Franta a batut Anglia, si apoi Tara Galilor (invingatoarea Irlandei) si a ajuns in finala. Noua Zeelanda a invins Argentina, si apoi Australia (care trecuse in sferturi de Africa de Sud).

 

Romania a a vut un prim meci foarte bun in care a dominat buna parte din meci Scotia, si a fost la un pas de victorie. In cele din urma a pierdut la 10 puncte si pe urma a sucombat in urmatoarele intalniri, pierzand la 64 de puncte cu Anglia, la 35 puncte cu Argentina si pierzand fara drept de apel 25-9 singurul meci pe care trebuia sa-l castige, cu Georgia. In total a marcat doar 3 eseuri. Jucatorul care a marcat cele mai multe puncte in turneu a fost uvertura springbocks Morne Steyn.

Iata si rezultatul concursului de pronosticuri la care au mai participat Gabriel Savulescu, Turambar, Hendrix si Razvan Pop.

Fata de punctajul initial am mai acordat 2,5 puncte pentru cei care au pronosticat locul 3 pentru Franta, cand aceasta, in fapt, a luat medalia de argint.

Razvan Pop a primit 2,5 puncte pentru Franta, si 2,5 puncte pentru nominalizarea Noi Zeelande ca finalista, si a mai ghicit diferenta de scor cu Scotia, si faptul ca Romania a marcat doar 3 eseuri. Total: 15 puncte.

Gabriel Savulescu a primit aceste 2,5 puncte pentru Franta, 15 puncte pentru Noua Zeelanda, si a mai ghicit diferenta infrangerii noastre cu Anglia. Total 22,5 puncte.

Turambar a ghicit si el campioana mondiala, si diferenta de scor in meciurile cu Scotia si Anglia. Total: 25 de puncte.

Eu am ghicit campioana mondiala, am dat Franta pe locul 3, am ghicit diferenta de scor cu Scotia si Anglia, numarul de eseuri, si faptul ca vom pierde (din pacate) cu Georgia. Total: 42,5 puncte.

 

Hendrix a ghicit si el campioana mondiala, diferenta de scor cu Scotia si Anglia, numarul de eseuri,  si infrangerea cu Georgia. Total partial 40 de puncte. Dintre cei care au pronosticat infrangerea cu Georgia, Hendrix a fost cel mai aproape cu diferenta de scor (10 puncte a zis, 16 au fost), asa ca ii acord din oficiu 2,5 puncte pentru asta si il declar co-castigator al concursului de pronosticuri.

Hendrix, ai castigat unul sau mai multe guest-post-uri pe transildania, felicitari!

 

Tags: , , ,

2 Responses to “Noua Zeelanda este noua Campioana Mondiala la rugby – Rezultatul concursului de pronosticuri”

  1. Realitatea lui Elan Schwartzenberg si Realitatea lui Sebastian Ghita « Hai ca se poate! Says:

    […] „ISTORIA BISERICII ROMÂNEȘTI ȘI A VIEȚII RELIGIOASE A ROMÂNILOR” DE NICOLAE IORGA (X), Noua Zeelanda este noua Campioana Mondiala la rugby – Rezultatul concursului de pronosticuri,  Dati-va ceasul cu 50 de ani inapoi!,  BACALAUREAT 2011 – subiecte adaptate rezolvarii […]

  2. Basescu se razboieste cu liderii poltici din UE « Hai ca se poate! Says:

    […] „ISTORIA BISERICII ROMÂNEȘTI ȘI A VIEȚII RELIGIOASE A ROMÂNILOR” DE NICOLAE IORGA (X), Noua Zeelanda este noua Campioana Mondiala la rugby – Rezultatul concursului de pronosticuri,  Dati-va ceasul cu 50 de ani inapoi!,  BACALAUREAT 2011 – subiecte adaptate rezolvarii […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: