Maine, flash-mob-uri cu cartonase rosii pentru Basescu

Maine, marti 30 august, la ora 19, vor avea loc flash-mob-uri in care presedintele-jucator, care si-a incalcat din nou prerogativele facand presiuni pentru inceperea proiectului RMGC, va primi cartonasul rosu. La Cluj, in fata sediului PD (Eroilor 2), la Bucuresti, in Cotroceni (statuia Leul, Bd Geniului). Nu uitati cartonasul rosu acasa. Mai multe detalii: aici.

Tags: , , , ,

8 Responses to “Maine, flash-mob-uri cu cartonase rosii pentru Basescu”

 1. Adrian Stoica Says:

  Succes!
  Stii care-i problema? Nemernicul si-a luat deja comisionul si-acum il strang canadienii cu usa, altfel nu l-ar fi lovit asa subit interesul.

  • transildania Says:

   Sunt si alte afaceri care se deruleaza deja in “umbra” Rosiei Montane, in liniste, fara acoperire mediatica. De exemplu proiectul aurifer Deva Gold/Certej. Este vorba de off-shoruri cu participari secrete, probabil si din Romania, SRS dixit. Trebuie investigat, sa aflam mai multe detalii.

 2. Stefan Zoltan Marina Says:

  Chelu’ vrea şi tichie de mărgăritar. În ţara orbilor, chioru’ este împărat (uneori preşedinte). Aşa cum din toate bogăţiile ţării poporul s-a ales cu praful (în ochi), tot aşa şi de data asta. Aurul va fi impărţit frăţeşte(?) între Ali – Baba-ul (sau Bau-baul?) mioritic (ce ocară la adresa curajosului ciobănesc mioritic) şi cei 40 de hoţi. Deseori m-am întrebat ce taifun sau taie-fum de ţigară şi aburi de visichi l-au aruncat pe malurile Dâmboviţei şi, rămânând fără costumul de marinel (vezi şi dl. Goe), a ajuns preşedinte.

 3. Adrian Says:

  Flash-mobul nu trebuia sa fie cumva mai “underground”? Acum politia deja stie pe cine sa ciomageasca, unde si la ce ora! :))

  • transildania Says:

   A fost anuntat pe site-ul oficial, deci politia, daca vroia sa afle, afla oricum. Si cu siguranta au oameni infiltrati si pe grupurile de Fb respective.
   Daca iese cu scandal e in detrimentul lor. Dar nu cred ca se va intampla nimic.

 4. Stefan Zoltan Marina Says:

  Asistăm (cât de neputincioşi?) la escaladarea unei dictaturi personale. Acest, deocamdată, trap spre dictatura personală se va transforma, căt de curând, într-un galop (de sănătate?) dacă “concurentul” – cacofonie intenţionată – care a furat, nu unul ci două “starturi”, nu va fi “descalificat”. Definitiv. Şi suspendat pe viaţă din orice competiţie politică. Şi condamnat pentru “dopaj”.

 5. moshu49 Says:

  dacã Piratul va pune botu’ la “flasc-mopul” vostru, atunci chiar trebuie “suspendat pe viaţă din orice competiţie politică”.
  hai “U”! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: