Zilele Culturale Maghiare din Cluj – un succes

Ieri s-a incheiat a doua editie a Zilelor Culturale Maghiare. In inchidere “Orchestra celor 100 de Tigani” din Budapesta, a oferit un recital aplaudat frenetic de o piata centrala plina ochi. In opinia mea evenimentul a fost unul de succes, cu un program cultural foarte vast, si care nu a avut ca public tinta doar pe clujenii de etnie maghiara.

Astfel Zilele Culturale Maghiare au adus o frumoasa contributie la o mai buna intelegere intre cetatenii Clujului. Clujul a fost este si va ramane mereu un oras multietnic si multicultural, in care cultura si istoria fiecarei etnii inbogateste cultura celorlalte.

 

Iata cateva fotografii pe care le-am facut zilele acestea in Cluj. Ii multumesc mult lui Lilick pentru realizarea acestui clip.

Advertisements

Tags: ,

4 Responses to “Zilele Culturale Maghiare din Cluj – un succes”

 1. Lilick Says:

  Cu multa placere. 🙂 Of, mor cand vad firele prin oras care strica pozele!

 2. atol Says:

  Eu nu cred ca ,,Clujul a fost este si va ramane mereu un oras multietnic si multicultural, in care cultura si istoria fiecarei etnii inbogateste cultura celorlalte,,.
  Dupa mine nu se tine cont de spiritul in care se desfasoara aceste manifestari maghiare. Adica un fel de recucerire simbolica (deocamdata) a Ardealului.

  • transildania Says:

   Dec enu crezi ca Clujul a fost este si va ramane mereu un oras multietnic, multicultural, multilingv si multi confesional? Ai vre-un argument in acest sens? Cand a trait in Cluj o singura etnie, cand a trait in Cluj doar doua etnnii?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: