Care va fi urmatoarea panglica?

Se pricep, le face placere si lucreaza sincron. Nu-i chemam la Gilau sa continue autostrada?

Acum serios, cat de jos mai poate cadea o tara daca primul ministru inaugureaza un bazar de ieftinituri chinezesti (care distruge bruma de productie autohtona), si spune ca ar fi o atractie pentru turistii romani si straini? Si un exemplu de investitie serioasa a Chinei in Romania? Cat de incult trebuie sa fi sa spui ca romanii nu mai trebuie sa mearga la Londra pentru a vedea un “Chinatown”, de parca Chinatown-ul din Londra sau New York ar fi un bazar de chinezarii? In care se practica evaziunea fiscala. Si care vor fi urmatoarele mari reusite ale guvernarii Boc, celebrate cu taieturi de panglica si discursuri penibile?

(foto: Brasov2u.ro)

UPDATE

Autorul si moderatorul Stelian Tanase a fost azi la Afumati sa vada minunatia de Chinatown, atractia turistica inaugurata cu fast ieri de Boc. Ce crdeti ca a gasit?

Citit si la el: un bazar inchis, nici urma de clienti, vanzatori sau marfa. Un potential client era acolo, nervos ca a platit deageaba 20 de lei pe taxi.

Este cireasa pe tortul penibilitatii, si nu este prima data cand Boc inaugureaza ceva ce nici nu e gata, a mai inaugurat odata “centura Gherlei” care nu era finalizata, numai ca sa dea bine inaintea unui pelerinaj la Nicula.

 

UPDATE #2

O zi mai tarziu Garda Financiara a realizat un control preventiv la mega-investitia Chinei. Cum relateaza Hotnews: “Potrivit unui comisar din cadrul Garzii Financiare, multi comercianti nu au case de marcat, nici registru unic de control sau documente care sa justifice provenienta marfurilor. Comerciantii au fost sanctionati, iar marfa confiscata.” :))

Advertisements

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: