Proteste impotriva distrugerii patrimoniului si pentru Rosia Montana, marti si miercuri la Bucuresti si Cluj

Asociatiile, institutiile si organizatiile care lupta pentru protejarea patrimoniului cheama maine si poimaine la actiuni de protest. Ele cer demisia ministerului Culturii si Patrimoniului (un termen orwellian pentru ministerul Inculturii si distrugerii patrimoniului), dupa ce ministerul a dat un aviz pentru distrugerea unei parti din Rosia Montana, iar ministrul a adoptat deschis discursul firmei miniere in loc sa protejeze patrimoniul. Protestul va avea loc:

 

* In Bucuresti, maine, marti, 19 iulie, la ora 12 in fata sediului ministerului Culturii si Patrimoniului, pe sosea Kiseleff nr. 30

 

* In Cluj, miercuri, 20 iulie, la ora 13, in Piata Unirii

 

In legatura cu situatia catastrofala in care se afla patrimoniul nostru va rog sa cititi astazi si in zilele urmatoare aceasta excelenta serie de articole din Adevarul.

Tags: , , ,

2 Responses to “Proteste impotriva distrugerii patrimoniului si pentru Rosia Montana, marti si miercuri la Bucuresti si Cluj”

  1. Piticul Prono Says:

    Niste semnaturi nu strangeti? Ne-am facut mana la Dsoara Elena Udrea. Nu jignim, dar pe sotul dnei il cheama Cocos, deci Udrea e numele de domnisoara. Semnaturi in Bucuresti ? Daca Bucurestiul l-au facut praf (si acum schimba borduri!) macar sa mai salvam ce poate fi salvat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: