Felicitari TNL Cluj – cum se face opozitie in interesul public

Am relatat in urma cu trei zile despre intentia Consiliului Judetean Cluj de a dona pe sest un teren din Centrul Clujului mitropoliei, un teren care era prevazut pentru construirea unei sali de sport care sa deserveasca nu mai putin de cinci licee importante din imediata vecinatate (licee care de cand s-au construit duc toate  lipsa de o sala de sport adecvata pentru orele de educatie fizica).

 

TNL Cluj a reactionat imediat, a atras atentia public asupra deciziei care urma sa fie luate, a cerut amanarea si schimbarea ei, si a propus un dialog si o solutie de compromis la care sa participe si mitropolitul si diresctorii si profesorii scolilor si asociatiile parintilor.

 

Astazi, Consiliul Judetean a amanat donarea terenului catre mitropolie, iar majoritatea PD, a recunoscut ca ea trebuie regandita si a acceptat oferta de dialog lansata de TNL Cluj.

 

Iata cum se face opozitie in interesul public si al cetateanului, chiar din afara consiliilor clujene in care opozitia si PNL-ul in special se afla in minoritate. Felicitari!

One Response to “Felicitari TNL Cluj – cum se face opozitie in interesul public”

  1. Stefan Zoltan Marina Says:

    Felicitari. S-a MAI castigat o batalie. E foarte bine. Pana la castigarea “razboiului” tebuie castigate TOATE bataliile.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: