Campanie de protest a TNL Cluj

Advertisements

Tags:

3 Responses to “Campanie de protest a TNL Cluj”

 1. adrian Says:

  Deci e bine cu placuta cu textul lui Iorga ? Eu cred ca nu e bine pe soclu dar ca in iarba nu e o solutie rea.

  • transildania Says:

   Cu acel punct al campaniei eu personal nu sunt de acord. In opinia mea placuta aceea nu-si are locul nici in iarba. Ci la muzeul placutelor lui Funar, impreuna cu toate celelalte.

 2. Stefan Zoltan Marina Says:

  Imi aduc aminte, de parca a fost ieri. La congresul UDMR atat PNL cat si PSD s-au dus in “petit”.uitand (?) ca (Uniunea …) nu mai era “fecioara” de mult. Fusese, pe rand s-au la gramada (sex in grup?) si “amanta” lor. Credeau intr-o “himenoplastie”?
  PDL/PDL-istii. Or fi cumva niste extraterestri? Sunt extraterestri printe noi? Nu. Sunt doar niste mutanti.
  Ca exista o preocupare legata de moralitatea UDMR e bine. Cum ramane insa cu moralitatea celorlalte partide? As vrea sa vad un SINGUR partid de pe la noi care sa nu fi fost amestecat (din gros) in vreun scandal de coruptie. De tradari nu mai vorbim. Vezi “mutantii”.
  Poate ca politicienii (dar nu numai ei) Romaniei vor gasi raspunsul la intrebarea: – de ce romamii (nu locuitorii Romei sau romanis, alt fel de”locuitori” ai Romei, dar nu numai) sunt cei mai dispretutiti cetateni ai Europei?
  Exceptiile, oricat de stralucite ar fi, nu pot schimba (tocmai pentruca sunt exceptii) perceptia generala.
  Cand se va afla ADEVARUL despre “revolutia” din 1989? Ce s-a ales de Legea Lustratiei? Cand se va afla adevarul despre mineriade? Dar despre flota? Dar despre incalcarea embargoului din timpul razboiului din fosta Iugoslavie? Si mai sunt multe alte intrebari. Cam multe. Au trecut deja (cum zboara timpul) 21 de ani. In acesti ani, TOATE partidele importante au fost la guvernare. Nu-mi amintesc sa se fi facut ceva concret si transant in acest sens.
  Cand politica romaneasca, in TOTALITATEA sa, nu se va (mai) comporta ca o matroana de bordel la care poate “intra” oricine, cu conditia sa aiba cu ce plati, vom putea vorbi de o Romanie unita si unitara,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: