Barcelona a castigat duelul cu Realul, Hendrix concursul de pariuri

In saptamanile trecute gigantii fotbalului spaniol si european s-au duelat de patru ori.

Realul a castigat Cupa in prelungiri, Barcelona a castigat Campionatul si semifinala Champions League.

Din pacate aceasta serie de derbyuri a fost marcata si de razboiul declaratiilor veninoase din conferintele de presa ale lui lui Mourinho, si antifotbalul si faulturile fara sfarsit ale jucatorilor Realulului. Penibila acuzatie ca arbitrii au decis duelul din semifinala Ligii Campionilor a primit un raspuns in teren: cele doua golazos ale lui Messi pe care le puteti revedea in video-ul de mai jos (in primul doi jucatori ai Barcelonei au reusit golul impotriva intregii aparari madrilene, in al doilea Messi singur a invins nu mai putin de 6, sase, jucatori ai Realului).

Catigatorul concursului de pariuri este Hendrix, asta se poate spune deja inainte de marea finala Barcelona – Manchester.

Tags: , , , , ,

2 Responses to “Barcelona a castigat duelul cu Realul, Hendrix concursul de pariuri”

 1. Hendrix Says:

  Bucuria mea era si mai mare daca ar fi luat si Cupa Spaniei! La echipa pe care o are ACUM nu avea voie sa rateze niciun trofeu pus in joc. Oare cand va mai avea sansa de a castiga toate trofeele puse in joc?
  De acord cu tine in privinta lui Mourinho in privinta FALSEI acuzatii impotriva arbitrilor. Cartonasul rosu primit de madrilen a fost absolut corect acordat, mai exact fiind un cartonas galben cumulat celui deja primit. A jucat aria victimizarii intr-un mod penibil, mai degraba specific unui antrenor din Liga lu’ Mitica. Mourinho a aratat ca nu stie sa piarda, a aratat ca n-are caracter!
  Nu stiu ce va fi pe Wembley. Vreau sa spun nu stiu cu ce scor va bate Barca, invingatoarea nu cred ca se discuta. Am respect pentru Manchester, dar este anul Barcei, este cea mai buna si FRUMOASA echipa din lume. Hai Barca!

  • transildania Says:

   Asa e! Cat despre sansele de a castiga cele trei titluri in acelasi sezon: dupa cum stii acest lucru s-a intamplat acum doi ani. Eu cred ca se mai poate repeta in umatorii ani cu aceasta generatie extraordinara de fotbalisti (si unele intariri) si cu acest stil de a celebra fotbalul.
   Daca ai un guestpost trimite-mi pe mail.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: