Alegeri partiale la Baia Mare: rezultate finale

(sursa: citynews.ro)

Rezultatele finale ale alegerilor partiale pentru functia de primar al municipiului Baia Mare:

1. Catalin Chereches (PNL-PSD) – 51,66% (18.298) – ALES
2.  Mircea Dolha (independent ex-PSD) – 23,34% (8.268)
3. Mihai Patrascu (PD-L)- 13,07% (4.631)
4. Vasile Vlasin (indep ex-PD-L) – 4,68% (1.656)
5. Doru Dancus (PNTCD)- 3,93% (1.393)
6. Ciprian Chereches (PRM) – 2,18% (772)

7. Petru Tomoiaga – 1,14% (404)

Advertisements

Tags: , ,

4 Responses to “Alegeri partiale la Baia Mare: rezultate finale”

 1. Stefan Zoltan Marina Says:

  E bine. Dar, in continuaare, nu e suficient. Se vede si din procente. Restul de procente, scazand cele 13, 07% amarate (he-he) ale PDL-ului, s-au disipat pe la tot feleul de figuranti de la peluza. Nici n-am stiut ca mai exista PNTCD(?), PRM(?). Iar independentii? Ce e, care va sa zica, independenti?

 2. Marian Says:

  Daca nu exista protocolul de colaborare cu UDMR, USL nu castiga din primul tur si candidatul lor pierdea, cu siguranta, in turul doi. Comunitatea maghiara din Baia Mare are o pondere de 14,83% in totalul populatiei.
  Concluzii: USL nu a facut, asa cum se laudau Ponta, Antonescu si candidatul lor la functia de primar,Chereches, cu doar o saptamana inainte de alegeri, peste 70%. Au luat primaria la limita, mult sub asteptari. USL nu este atat de iubita de populatie cum o prezenta mass-media, sondajul facut de CCSB exact cu 2 zile inainte de aceste alegeri in care USL era data doar cu 53%, a avut darul de a preintampina o catastrofa mediatica. Lucru care nu s-a intamplat insa, toata lumea punandu-si acum intrebarea unde sunt procentele ametitoare ale USL? De remarcat ca Baia Mare este un fief petro-liberal de ani buni, vechiul edil castigand tot cu 51% alegerile din 2008, dupa care a fost trimis in judecata. Insasi prezenta la vot, foarte slaba, sub 25%, indica faptul ca USL nu a reusit sa aduca oameni la vot, deci aceasta alianta este necredibila si nu este considerata o varianta la actuala guvernare.
  PDL, cu doi candidati, dintre care unul total necunoscut, Mihai Patrascu si unul care a mers in alegeri independent,Vasile Vlasin, a reusit sa aiba un scor la fel de bun ca la alegerile din 2008, aproximativ 18%(13,07% Patrascu si 4,68% Vlasin), ceea ce arata ca lumea priveste PDL aproape in aceeasi nota ca acum 3 ani.
  Concluzie: USL e pe faras, aceasta alianta neavand nici o sansa sa ia la parlamentarele viitoare de la sfarsitul lui 2012, mai mult de 30-40%. Alianta USL a capotat practic la nici doua luni de la infiintare, ajungand de la scoruri de peste 70% in sondaje la circa 50% cu un an si jumatate inainte de alegeri.
  Pa, Ponta, Antonescu, PSD si PNL!

 3. Candidatul USL Catalin Chereches a castigat primaria din Baia Mare « Hai ca se poate! Says:

  […] Alegeri partiale la Baia Mare: rezultate finale – Transildania […]

 4. greucu Says:

  Felicitari candidatului USL! Poate cei din PDL ar trebui sa renunte la a mai candida, pentru asa rusine ce ne-a creat. Dar , poate si cei 13,07 % au fost fraudati!!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: