Ce a spus Crin Antonescu la conferinta tineretului liberal…

… puteti (si va rog) sa citit aici.

Dupa conferinta tinerii liberali au organizat cea mai mare demonstratie a unei organizatii de tineret din ultimii 20 de ani. Circa 8.000 de tineri liberali au dus tepe catre sediului guvernului, au protestat impotriva guvernului actual si au fost impiedicati de jandarmi sa  acceseze un spatiu public in piata Victoria.

De reamrcat ca aceasta demonstratie, fara precedent in istoria ultimilor 20 de ani  (cel putin), nu a fost prea mediatizata. Probabil nici demonstratia tinerilor liberali si PNT-isti din 8 noiembrie 1945 unde acestia au scandat printre altele “jos guvernul Groza” nu a fost prea mediatizata la vremea respectiva, insa nu vreau sa caut neaparat daca nu este nevoie si alte paralele intre aceste doua evenimente.

Advertisements

Tags: , , ,

2 Responses to “Ce a spus Crin Antonescu la conferinta tineretului liberal…”

 1. Lucidu Says:

  Absolut jenant ,o spune unul care a tot votat peneleu’ din ’90 incoace !Vorbe fara fond ,vorbe fara orizont ,fara program ,doar acuze ce nu rezolva nimic ,ce n-au nicio finalitate ,o gargara penibila in aceste timpuri in care cetatenii MOR DE FOAME la propriu ,iar partidele din opozitie >>la incompetenta absolut epocala a actualului Guvern si prezidel ,la masurile REPRESIVE ,de aneantizare ,de EXTERMINARE FIZICA a poporului prin inchiderea de spitale ,prin anularea ajutoarelor sociale (existente in orisice tara democrata,membra U.E.) ,prin diminuarea drastica a ajutorului de somaj ,a calitatii vietii >>>OARE MAI DISCUTA CINEVA DIN OPOZITIE DESPRE “COSUL ZILNIC” cat valoreaza el in comparatie cu venitul net mediu pe economie ????

  Asta voiam sa aud >>>ca un salariat cu 800roni pe luna nu poate sa-si intemeieze o familie ,sa-si faca un credit pt. o casa ,sa-si creasca(macar) un copil !!!Sa aud ca “adevaratii ” romani vor sa creasca salariul minim din Romania la 400 E -avand in vedere si preturile la mancare si energie MULT mai mari decat in U.E. !!Aveam pretentia si sa aflu de ce un kg. de cartofi a ajuns sa coste 1 dolar ,iar un kg. de ulei 2 E ,cine sunt vinovatii ,cand vor plati cu ani grei de puscarie pt. reala SUBMINAREA A ECONOMIEI NATIONALE ,nu ca amaratu’ ala de Ceausescu care-a investit doar pt. dezvoltare ,intre ’81-’89 >>200 miliarde de dolari care se si regasesc in :1 milion apartamente ,Metroul bucurestean ,Casa Poporului ,Canalul Dunare-M.Neagra ,si mai sunt ;drumuri si sosele ,alimentare cu apa ,sisteme de irigatie !!

  Privind retrospectiv ,se vede ca sistemul actual ,”democrati-maro” se remarca doar prin excelenta cu care marteleaza in fiece zi poporul roman ,prin desfiintarea spitalelor ,aruncarea in somaj si saracie crunta ,dez-scolarizare ,dez- umanizare !!!

  Bai ,liberali de 2 lei ,in frunte cu bravul tov. absenteist de la locu’ muncii,cu TARICEANU ce-ati avut ????Ca macar p-ala il stia chiombu’ de frica ????

 2. Stefan Zoltan Marina Says:

  Primul pas s-a facut. E bine. Felicitari. Dar nu e suficient. Cat despre mediatizare… La ora actuala (mai) exista o singura televiziune antibase. Despre posturi de radio antibase, nu prea am stire. Poate ca, totusi, Net-ul sa fie o rezolvare. Evidenr, nu ne putem baza doar pe Net, desi in Egipt, Libia, Siria a fost eficace. Convingerea mea este ca ar trebui concentrate atacurile pe base. Fara el la putere, gasca de golani oportunisti de care s-a inconjurat dupa chipul si asemanarea lui se va destrama. Daca atacurile se disipeaza catre mai multi, base va profita si va sacrifica pe unul, doi sau chiar mai mult si va reusi sa-si revina. Exemple de acest fel sunt cu nemiluita. Deci, teroristul numaru unu este base.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: