Cum arata un jurnal se stiri la TV-ul public libian

Nu e o gluma, e pe bune:

La TV-ul libian prezentatorul apare in emisiunea principala de stiri asa…

… si zice in felul urmator:

Zi si noapte sunt pregatit sa-mi apar tara, asta e arma nosatra. In numele Domnului promit Conducatorului nostru ca voi jertfi pentru el si ultma mea picatura de sange si chiar si pe fiul meu” :))

4 Responses to “Cum arata un jurnal se stiri la TV-ul public libian”

 1. Stefan Zoltan Marina Says:

  Acu’ io zic ca e bine. Mai ales ca pusca pare ca e un AK47, varianta romaneasca PSL calibru 7, 62×39. Sau calibru 5,49×39? Grea intrebare, serioasa dilema.
  Degetul mic ridicat la ei, are aceeasi semnificatie cu mijlociul (tot ridicat, he-he!) de la noi? Buna intrebare, fara dilema.
  Are gloante in inccarcator? Dar glont pe teava? Doua intrebari, o singura dilema.
  Dupa ce “Conducatorul” va fi alungat, personajul din prim-plan va veni sa faca afaceri pe la noi? Doar intrebare, nici o dilema.
  Batrana din imaginea de pe monitor, nu pe el il plange. Nu e dilema. E certitudine.

 2. Stefan Zoltan Marina Says:

  Oricum, mai raman doua intrebari. Si, oricum, nu mai au importanta. Intrebarile. Si, oricum, nimic nou sub soare. Caci (he-he, bun cuvant), imi amintesc, de parca a fost ieri, cum in decembrie ’89, pe strazile unor orase de pe la noi, au existat niste personaje (in carne si oase) cu pusti cu gloante foarte reale. Oare, pe unde or mai fi personajele? Iarasi intrebari? N-or fi prea multe? Hm.
  Totusi, diferente exista. Mari. Dar, ramane pe alta data. Ma refer la diferente. Desi, cred ca mai avem (inca) niscai barne in ochii nostri.

  Lasand sarcasmul (cateodata cu acelasi efect cu al unui aruncator de flacari) la o parte, imaginea, si textul aferent, sunt realmente cutremuratoare. Felicitari pentru postare.

  In cazul in care crezi ca merita sa mai avem schimburi de pareri, ma pot atasa la WordPress, parcurgand pasii necesari. Blog, am. Nu stiu cat de compatibil ar fi. E (blog-ul) intr-o retea literara (proza, poezie si altele asemenea).
  Daca nu, nu.

  Cu simpatie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: