Se destrama armata de carton a generalului imobiliar

Errare humanum est, perseverare diabolicum. Foarte bine fac cei care se lasa calauzuiti de acest motto, este mult mai bine sa recunosti ca ai gresit si sa-ti schimbi comportamentul decat a persevera in greseala de dragul de a-ti pastra -chipurile- fata. Se pare ca dintre ei fac parte tot mai pseudo-independenti, tradatori care si-au dat seama ca au gresit, si-au dat seama ca tara nu are nici un viitor cu aceasta guvernare. Pe cale de consecinta dezerteaza din armata generalului uneperist Oprea si vor mota motiunea. Unul dintre ei este senatorul Liviu Campanu.

Blogul “pe surse” relateaza ca: “Surse de la vârful UNPR mi-au spus că într-o şedinţă a BPN al UNPR ar fi declarat: “Plec… Rămân independent pentru că nu vreau ca mai târziu copiii mei să afle despre mine că sunt un trădător şi că susţin un guvern anti-naţional.””

Nu stiu cum stau sansele ca aceasta motiune sa fie votata de o majoritate. Un lucru este cert: responsabilitatea se afla in mainile si in constiinta fiecarui parlamentar in parte.

Deciziile partidelor si grupurilor parlamentare din coalitia guvernamentala de a se abtine de la vot nu are nici o relevanta. Mandatul imperativ este nul si neconstitutional. Niciun parlamentar nu poate fi impiedicat sa voteze. Cine nu voteaza o face pentru ca nu vrea. Oricine vrea sa voteze poate sa o faca. In constiinta multor parlamentari in momentul de fata se da o lupta.

Rezultatul il vom afla in cateva ore…

6 Responses to “Se destrama armata de carton a generalului imobiliar”

 1. Garcia Muerte Says:

  Nu o sa se intample absolut nimic, si motiunile astea de cenzura au devenit doar niste exercitii de imagine si infatuare pentru PSD. Guvernul Boc reprezinta sacul de box perfect pentru socialisti, garantul cresterii continue in sondaje. De ce l-ar darama acum? Aaaaa, ca este rau pentru tara? crezi ca ii intereseaza cu adevarat? Ce poate fi mai penibil decat sa ii vezi in fruntea unui miting antiPDL pe Victor Ponta si Marean Vanghelie? Suntem un popor ratat ca si vocatie politica. Turma care raspunde doar la stimulii ce tin de stomac. Plin sau gol. Asta e romanul pur.

  • transildania Says:

   Nu doar socialistii ar putea sa profite de pe urma ramanerii guvernului. Ar putea si altii… Insa nimeni nu o sa profite de fapt, pentru ca sondajele nu tin de cald si cand vor ajunge altii sa formeze guvernul situatia va fi inca mult mai dezastroasa decat acum.

 2. Hendrix Says:

  Nu cred ca este cazul sa ne entuziamam de gestul lui campanu! Ipochimenul asta a tradat PNL-ul imediat dupa alegerile din 2008, a facut nenumarate servicii pedeleprelor, direct sau indirect. Ce l-a determinat sa califice acum acest guvern ca fiind ,,anti-naţional”? Nu stiu, dar in niciun caz nu din motivele pentru care acest guvern este anti-national in viziunea liberalilor. Eu cred ca acest campanu este doar unul din primii SOBOLANI care parasesc corabia securistului de la Anvers. De ce o face? Doar din instinct de conservare. In concluzie avem de-a face cu un banal sobolan politic care spera ca noua putere sa-l crute mai tarziu. Vise, taica, vise!

 3. Cine au fost parlamentarii care au promis ca voteaza motiunea? « Dum spiro, spero Says:

  […] Elisa, Gabriela Savitsky, George Valah,  Madi, Mario Ovidiu Oprea, Mika, Pro Atitudine, Transildania, Alex Mazilu,  Consiliul Naţional al Blogosferei,  Sfinx, Nataşa, Orfiv, Ghilotina, Florin […]

 4. De la motiune « Hai ca se poate! Says:

  […] Elisa, Gabriela Savitsky, George Valah,  Madi, Mario Ovidiu Oprea, Mika, Pro Atitudine, Transildania, Alex Mazilu,  Consiliul Naţional al Blogosferei,  Sfinx, Nataşa, Orfiv, Ghilotina, Florin […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: