Preocuparile popularului Tökes…

… vicepresedinte al Parlamentului European, ales cu voturile popularilor Preda, EBA, Macovei si compania…

Dupa ce am citit comparatiile absolut desgustatoare si jignitoare pentru absolut toate natiile si etniile implicate (cele intre persecutarea maghiarilor in Romania comparate cu holocaustul) am crezut ca domnul Tökes, mandria Partidului Popular European nu mai poate surprinde pe nimeni.

Foarte rar mi s-a intamplat insa sa ajung sa citesc intr-un interval foarte scurt doua stiri foarte elocvente despre alte preocupari ale domnului Tökes.

Prima via Rational Idealist: domnul Tökes se adreseaza, cu antentul de vicepresedinte al Parlamentului European, Asociatiei de Fotbal Judetene Bihor pentru a cere rejucarea meciului de liga a cincea intre Vadul Crisului si CSU Partium. Pentru ca echipa fiului sau, Partium, ar fi fost chipurile nedreptatita de arbitraj!! Citez:

Pe de alta parte, in calitatea mea de vicepresedinte al Parlamentului European responsabil -intre altele- pentru domeniul de sport consider drept inacceptabil atitudinea vadita partinitoare al trioului de arbitrii care in mod abuziv au pecetluit soarta meciului in cauza.

A doua stire:  scrisoarea de protest trimisa cancelariei federeale germane, Angela Merkel, ca reactie la decernarea titlului de Doctor Honoris Causa din partea Universitatii Babes-Blolyai din Cluj. In acesta epistola Tökes arunca cu noroi urat mirositor si minicnos catre universitatea clujeana, denigrandu-i competentele multiculturale.

Advertisements

11 Responses to “Preocuparile popularului Tökes…”

 1. Lilick Says:

  Cat e de cretin. Hahahaha.

  “Pe de altă parte, în calitatea mea de vicepreşedinte al Parlamentului European responsabil – între altele – pentru domeniul de sport consider drept inacceptabil atitudinea vădită părtinitoare al trioului de arbitrii care în mod abuziv au pecetluit soarta meciului în cauză.”

  😆

 2. Hendrix Says:

  Nu ma mira absolut nimic din ceea ce face acest SECURIST! Ca om care am vazut multe in ultimii 20 de ani, n-am nicio indoiala ca tokes a fost in decembrie 89 unealta securistilor care au organizat lovitura de stat din decembrie 89, el fiind chiar pretextul pentru distrugerile ce aveau loc in seara zilei de 15 decembrie 89 in Piata Operei din Timisoara. Pentru cei mai tineri precizez ca vandalismele, constand in spargerea tuturor vitrinelor magazinelor din Piata Operei, au fost executate de cete de tipi vanjosi atletici, dotati cu bate si care nestingheriti au facut ce trebuiau sa faca: DEZORDINE! Planul securistilor era sa creeze un focar de haos in regimul ceausist. Pasul decisiv al securistilor a fost duminica 17 decembrie 89, cand au fost IMPUSCATI zeci de timisoreni la Catedrala din Piata Operei. Cine i-a ucis cu sange rece? Amintesc doar faptul ca generalul stanculescu a fost seful trupelor din Timisoara. Cel ce l-a tradat pe ceasca si uterior un pion important al lui ilici. Timisoara a fost inceputul loviturii de stat securiste din 89, iar tokes si-a jucat rolul excelent.
  Toate declaratiile lui tokes de dupa 90 au fost IRESPONSABILE. El n-a urmarit decat sa exacerbeze relatiile tensionate intre romani si maghiari. Acum, dupa atata timp, lucruriule sunt extrem de clare:
  1. declaratiile sale LEGITIMAU o reactie ultranationalista romana. Asa a aparut romaniamare cu wc tudor in fruntea ei! Planul securitatii tocmai asta era: continuarea diversiunii intertenice, exact ca in anii ceausisti, dar pe alte coordonate!
  2. Intotdeauna cand tensiunile politice erau mari apareau DIVERSIUNI marca tokes care sa distraga atentia de la acele probleme. Arata extrem de clar ca tokes a fost un securist folosit deseori in diversiunile securiste cu iz nationalist. Era suficient sa faca niste declaratii iresponsabile iar presa sustinuta de securisti sa ia foc!!! Iar aevarata problema politica sa fie ,,driblata”. Ingenios, n’asa?
  Tampeniile spuse de acest securist trebuie ignorate. A face caz de ceea ce spune acest securist sinistru inseamna a-i face jocul. Sunt absolut convins de buna ta credinta, @transildania, dar sa stii ca mediatizand tampeniile lui implicit ii faci un bine. Asta este si scopul securistilor care il manevreaza pe tokes, sa apara valuri dupa aceste declaratii sau actiuni, te-ai gandit?

  • transildania Says:

   Hendrix initial nicinu am vrut sa scriu despre el, insa cand am vazut la Rational Idealist nu m-am putut abtine.
   Insa, chiar daca stii ca sunt de acord cu tine ca e vorba de un instigator de diversiuni (tot mai nereusite) nu cred ca i-am facut un favor.
   Din doua motive: 1. aceste initiative ale lui nu erau publice, si nu le-a facut cu intentia sa devina publice. Pe buna dreptate, pentru ca nu-l pun intr-o lumina buna.
   2. daca ar fi vorba de un oarecare politician as fi de acord cu tine. Insa Tökes nu mai e un oarecare politician ci primul si singurul vicepresedinte al Parlamentului European din Romania. El intr-un fel reprezinta acolo (ar trebui) Romania si Ardealul. Dar nu o face. Atunci lucrurile acestea sunt demne de o stire sau de o postare.

 3. Rational Idealist Says:

  Mdeh, spiritul de dreptate care l-a manat sa faca revolutia 🙂 n-a murit. Acum se manifesta la o scara mai modesta a meandrelor concretului, in liga a 5-a.
  Discutia despre eroismul anti-comunist (sau nu) al lui Tokes e mai veche, ai luat si tu parte, n-o mai repet aici – doar link: http://portocala.wordpress.com/2010/07/27/fabulatii-despre-anticomunism/

 4. Si eu sustin motiunea- Sa scufundam impreuna Incrucisatorul « Dum spiro, spero Says:

  […] Vania,  Mario Ovidiu Oprea, Ioan Sorin Usca, Natasa, Orfiv, Supravietuitor, Plano 10, Popa Teapa, Transildania,  Mircea Rusnac,  Oana Niculescu Mizil, World of Solitaire, Starea Natiunii, Teo, Mirela,  […]

 5. Rational Idealist Says:

  Iar in privinta chestiunii universitatii maghiare de stat (destul de veche), impresia mea este ca adevaratul mobil este accesul la niste resurse si controlul asupra lor. Mai pe scurt: banii.

  • transildania Says:

   Nu stiu eu prea bine care e mobilul, probabil si resursele. Ce am remarcat insa este ca aceasta tema a fost folosita tot in scopuri politice pentru a lansa diversiuni si pentru a da raison d’etre altor diversionisti din tabara cealalta.
   Sunt de parere ca e bine ca universitatea saclujeana sa fie unita, cu sectii in diferite limbi, ca model multietnic si multicultural.
   In chestiunea placutelor in mai multe limbi insa nu inteleg opozitia.

 6. Sustin motiunea de cenzura « Hai ca se poate! Says:

  […] Vania,  Mario Ovidiu Oprea, Ioan Sorin Usca, Natasa, Orfiv, Supravietuitor, Plano 10, Popa Teapa, Transildania,  Mircea Rusnac,  Oana Niculescu Mizil, World of Solitaire, Starea Natiunii, Teo, Mirela,  […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: