Fragmente din mozaicul incompetentei (VIII) – Un nou credit FMI?

Se preconizeaza un nou imprumut de la FMI pentru 2011. “Strategia” economica si financiara a puterii este tot mai clara si evidenta: inca un imprumut in 2011 pentru a farda incompetenta si incapacitatea in domeniul economic, si poate pe urma inca unul pentru 2012, doar-doar sa ajungem cumva pana la alegeri.

Nu mai era nevoie de o noua dovada, trebuie insa  retinut: aducerea in discutie a unui nou imprumut cu FMI inseamna o declaratie de faliment, falimentul politicilor economice ale guvernului, cele trecute, cele prezente, si cele la care ne putem astepta.

Datoria exorbitanta acumulata in ultimul an si jumatate singura va conditiona enorm bugetul pe o perioada foarte lunga de timp (ministerul de finante se imprumuta oricum in paralel si la banci). Doar dobanzile vor constitui o povara imensa, de rambursare mai bine sa nici nu vorbim.

Daca nu trece motiunea de cenzura … (mai bine nu continui)

Advertisements

6 Responses to “Fragmente din mozaicul incompetentei (VIII) – Un nou credit FMI?”

 1. PSD va depune plangere penala impotriva lui Ioan Oltean « Hai ca se poate! Says:

  […] KinR, Link-Ping, Marcus,  Mirela, Natasa, Orfiv,  Pro Atitudine, Societate, Teo, Supravietuitor, Transildania, World of Solitaire, Ipu, […]

 2. Hendrix Says:

  Pedeleprele sunt constiente ca dupa DEZASTRUL in care au adus tara nu vor mai ajunge vreodata la guvernare. Daca mai au inca in prezent vreo 15%, dupa iarna cumplita care ne asteapta cred ca parlamentarii portocalii nu vor risca sa mai iasa pe strada fara sa fie aparati de bodyguarzi! Asta in cazul in care motiunea de cenzura din octombrie nu va reusi sa doboare acest guvern basescian catastrofal pentru tara.
  Se fura mult, muuuuult de tot, parca niciodata nesimtirea fesenistilor aflati la guvernare n-a fost in halul asta. Cred ca mafiotii lui nastase erau mici copii pe langa mafiotii lui ba-secu, tupeul lor este nemasurat! Iar sa FURI in halul asta pe criza asta, cand multi romani mor de foame sau abia fac fata crizei este cea mai clara dovada ca aceste pedelepre n-au niciun Dumnezeu. Comportamentul lor denota un singur lucru:dorinta de imbuibare cu orice pret. Cati mai multi bani, cat mai repede! Deviza lor este extrem de simpla: DUPA NOI POTOPUL! Astfel cred eu ca trebuie citita dorinta lui ba-sceu de a contracta noul imprumut de la FMI, restul este literatura.

  • transildania Says:

   Asa este: si potopul va veni oricum. Intrebarea este doar amploarea si durata sa. Daca mai continua mult va fi o urgie care va dura foarte foarte multi ani.

 3. Situatia economica este mai grava decat vrea sa ne arate guvernul « Hai ca se poate! Says:

  […] interventie la Realitatea TV, domnul Varujan Vosganian a declarat: “Faptul ca se anunta deja inceperea negocierilor, dupa ce, in prealabil, se vorbea doar de o ipoteza in primavara viitoare, inseamna ca situatia […]

 4. savulescugabriel Says:

  Detalii despre criza capitalismului si implicit despre criza de sistem citesti aici: http://wirtschaftquerschuss.blogspot.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: