Fragmente din mozaicul incompetentei (V) – Masuri noi

Aflam in ultimele zile ca in septembrie guvernul va introduce un pachet de masuri noi impotriva crizei. Sunt preconizate mai multe masuri printre care se numara si – citez premierul:

În septembrie vom promova măsuri care vor susţine activitatea economică. Printre ele, menţinerea neimpozitării profitului reinvestit…” (sursa)

Un site apropiat partidului de guvernamant anunta ca printre masurile care vor fi adoptate in septembrie se afla “mentinerea cotei unice”.

De cand mentinerea unei masuri existente poate fi vanduta ca masura noua, introdusa in luna septembrie??

17 Responses to “Fragmente din mozaicul incompetentei (V) – Masuri noi”

 1. Adrian Stoica Says:

  Cam de cand desemnarea ca premier a lui Emil Boc s-a dovedit a fi o solutie la criza politica generata de demiterea cabinetului Emil Boc.

 2. Vania Says:

  E clar, criza nare nicio şansă cu astfel de măsuri!

 3. Alexandru Marin Says:

  Penibil !

  • transildania Says:

   Ma mira ca nu au anuntat aceste masuri in fiecare luna, deci si in iulie sau in august, pt ca in logica lor ar fi fost noi si atunci 😀

 4. Pop Mihai Says:

  E stilul grotesc cu care n-eam obisnuit, dar care din pacate e folosit pentru ca 1) avem un popor care inghite asta si voteaza in functie de asta si 2) pentru ca da, PSD daca ajugne la guvernare va baga cota progresiva, care nu e de dorit. Deci mentinerea cotei unice e un lucru de mentionat. Sigur, nu e o masura anti-criza, dar e de apreciat.

  • transildania Says:

   Nu exista nici o posibilitate ca PSD sa ajunga singur la guvernarenici in septembrie nici mai tarziu, deci nu exista nici motivul numarul 2. Oricum si cota unica sau impozitul progresiv in sine nu sunt lucruri bune sau rele, de apreciat sau neapreciat. Totul depinde de rata impozitarii si de alte contexte economice.

 5. Adrian Stoica Says:

  Ai o replica la mine pe blog
  http://casteluldenisip.blogspot.com/2010/08/noi-masuri-de-dreapta.html

 6. Pop Mihai Says:

  PSD nu va guverna cu UDMR daca va continua campania anti-PDL.

  • Pop Mihai Says:

   “daca va continua campania anti-PDL” conform sondajelor PSD e pe la 40% in sondaje. Cu UDMR 46-47 si dupa redistribuire peste 50% din locurile din Parlament. Sigur ca legea electorala se va schimba, dar aproape orice schimbare i-ar fi benefica PSD-ului.

   Si imi pare rau, dar cota progresiva pentru mine e un lucru rau. dar asta tine strist de sistemul de valori al fiecaruia si nu vreau sa intram, cel putin deocamdata, in polemici despre principii.

 7. Pop Mihai Says:

  va guverna*

 8. In atentia liderilor, membrilor si simpatizantilor PSD, PNL si PC – Cum se cumpara o comuna se poate cumpara si o tara « Hai ca se poate! Says:

  […] Casa de Pensii etc, practic toate instituţiile statului, au fost prezenţi în comunã. Aceştia au fost pur şi simplu detaşaţi pe toatã perioada în Vultureşti, cu maşinile şi şof…. Fiecare dintre aceştia avea o listã cu oameni din comunã pe care trebuia sã îi aducã la vot. […]

 9. Se implinesc 66 de ani de la 23 august 1944 « Hai ca se poate! Says:

  […] Daca nu avea loc lovitura de stat la 23 august 1944, Romania dispãrea ca stat. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: