Caldura mare de tot :))

Trecand in revista la repezeala cateva stiri am remarcat  abundenta iesita din comun a unor declaratii delirante.

Dan Diaconescu (sursa Catalina Ciocaltan, hotnews.ro), citez:

“Propunerea noastea, legea Cojocaru, se refera la suma de 20.000 de euro, acordata ca o recompensa si nu cash. Banii se dau numai in cazul unor cereri de investitii. Este singura salvare economica a Romaniei. Se vor face niste punctaje si daca omul este si membru fondator al Partidului Popular, va avea prioritate. Proiectul se va intinde pe 20 de ani. E vorba de 40 miliarde pe an: oamenii sunt obligati sa-i cheltuiasca in 24 de ore, sa-i reinvesteasca. Cecurile se vor transforma in bani atunci cand vor veni cu un proiect de tipul celor pentru atragerea fondurilor europene”, a declarat Dan Diaconescu.

“In acest moment, in Romania este un sistem de impozitare foarte stufos. Noi propunem un sistem atat de simplu. Vrem sa punem o taxa foarte mica pe toate veniturile companiilor si ale romanilor. E vorba de a aduce 50 miliarde in plus pe an. Banii se pot recupera instantaneu. Retinerea va fi direct de la sursa. Bani se iau seara si doar pe venituri” a continuat Diaconescu.

“Externalizarea vamilor tarii e o alta propunere. De ce sa nu facem o licitatie? Vrem sa aducem vamesi straini. Se pierd pe 15 miliarde de euro pe an in vami” a adaugat Dan Diaconescu.

O alta propunere adusa in discutie de Diaconescu “este aceea ca toti ministrii si parlamentarii sa nu mai fie salariati. Sa traiasca din profesiile pe care le-au avut inainte”, a conchis Dan Diaconescu.

Sebastian Lazaroiu (sursa: ziare.com via realitatea.net), citez:

Dar nu ştiu dacă cineva s-a gândit până acum că noi suntem în situaţia în care suntem, dificilă din punct de vedere economic, mai ales în structura bugetului, şi din cauza suspendării preşedintelui din 2007.

Partidul Poporului are sanse sa intre in Parlament! E mai degraba un simptom la care politicienii ar trebui sa fie atenti. In ultimul sondaj pe care l-am vazut, Partidul Poporului avea 13% ceea ce e enorm pentru un partid abia infiintat.”

O fi vina caniculei, sau exista si alte explicatii?

Advertisements

4 Responses to “Caldura mare de tot :))”

  1. Lilick Says:

    Dar despre faptul ca la PDL sediul central bate vantul ai citit? Tot Lazaroiu s-a laudat si cu asta. :mrgreen:

  2. Micawber Says:

    Problema nu e ca sau daca tot felul de indivizi lanseaza idei fistichii, ci in ce masura aceste idei sunt ‘cumparate’ de public. Ceva ma face sa cred ca se (mai) gasesc inca destui cumparatori.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: