Un filmulet care merita toti banii

Azi incepe campionatul de fotbal, Liga 1. Nu cred ca voi urmari multe meciuri, din pacate nivelul mai ales tactic si tehnic al fotbalului nostru lasa mult de dorit.

Sper ca “U” Cluj sa faca o figura frumoasa si pentru inceput sa mentina categoria si sa nu retrogradeze, chiar daca din lipsa unui stadion va disputa toate meciurile in deplasare, pe cele de “acasa” la Alba Iulia. As vrea sa intreb vizitatorii blogului: Cu ce cluburi simpatizati voi?

Amatorilor de fotbal si nu doar lor le propun sa urmareaca un video care merita urmarit pana la ultima secunda, top 50 golazos ale lui Messi.

7 Responses to “Un filmulet care merita toti banii”

 1. Hendrix Says:

  Nici eu nu urmaresc prea multe meciuri din campionatul national. Pe langa faptul ca nivelul este mult sub ce ar trebui sa fie, pe langa faptul ca este inca tributar jocurilor de culise si arbitrajelor dubioase, cel mai mult ma nemultumeste ATMOSFERA DE BALCI care isi pune amprenta peste absolut totul. Discutiile ce au loc pe seama meciurilor nu vizeaza analiza tactica a echipelor sau a unor faze in portante ci sunt o permanenta telenovela cu jigniri, acuzatii nedovedite, limbaj de maidan, amenintari. Presedintii de cluburi dau semnalul acestui balci, pigmentat cu diversi arbitri si jucatori care fac declaratii ,,incendiare”. Totul este un scandal marca gigi fecali care a reusit sa manjeasca tot forbalul intern. Liga lui Mitica? O mare porcarie patronata de un securist jegos precum dragomir. Mircea sandu? Un alt jeg care a profitat din fotbal vreme de 20 de ani, fiind singurul sef din tara asta de 20 de ani.
  Si inca ceva. Rubricile sportive de la televiziuni sunt imposibil de urmarit. Majoritatea dau doar elemente de scandal ieftin, diverse cancanuri de 2 lei, o cocina in care se vorbeste mai mult de bani, scandaluri, pipitze, masini etc. Totul a pornit de la manelizarea stil ProTV, de cand un jeg ca gigi fecali era mediatizat zilnic minute intregi intr-un mod scandalos. Cat timp fecali va mai fi in fotbal, cat timp mitica dragomir va mai fi sef la LPF totul va fi o CLOACA!
  Ca sa raspund la intrebare sunt rapidist. Am o imensa aversiune fata de marile echipe bucurestene Steaua si Dinamo inca de pe vremea Ciuruitului.

  • transildania Says:

   Da, e cum spui o cloaca mizera, eu nu mai citesc nici macar presa sportiva. Patronii, sefii din LPF si FRF, dar si “jurnalistii” sunt responsabili de situatia asta.
   Sa vedem cum vor evolua echipele ardelene, demult nu au mai fost atat de multe.
   (P.S. cred ca si Marko Bela si Isarescu mai sunt sefi de 20 de ani incoace)

 2. Hendrix Says:

  Da, Isarescu este guvernatorul BNR din 90, ai dreptate! Nu si in privinta lui Marko Bela.
  Consider ca principalii responsabili sunt totusi cele 2 mari jeguri care murdaresc tot ce ating, adica mitica dragomir si gigi fecali! Vinovati sunt si pseudojurnalistii care ii promoveaza asiduu, in frunte cu ProTV. Fotbalul romanesc este o oglinda perfecta a marasmului din politica, unde securistii, tzoparlanii si manelistii au ultimul cuvant.
  La promovarea echipei tale de sufleu, U Cluj, remarcam cu bucurie ca numarul echipelor ardelene a ajuns la 7! Sper ca CFR-ul sa continue la fel de frumos, flancata de Poli.

 3. atreides Says:

  Eu am spus deja, sunt rapidist. Am vazut azi meciul Rapidului cu Vaslui si bineinteles ca m-am bucurat, chiar daca nivelul e destul de slabut, si asta se vede cu atat mai mult cu cat abia au trecut cateva saptamani de cand am vazut folbal adevarat la CM. Dar in rest, nici eu nu mai urmaresc ce se intampla in fotbalul nostru, e prea multa mizerie…

 4. transildania Says:

  Ok, deci sunteti amandoi visinii, ca sa zic asa.

 5. Alexandru Marin Says:

  Ma inscriu si eu pe lista rapidistilor 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: