And the winner is … Atreides

Iata si clasamentul celor care s-au incumetat la concursuld e pronosticuri propus de mine:

1. Atreides 11 puncte (campioana, doua semifinaliste si Villa goalgetter)

2. transildania 9 puncte

3. Gabriel Savulescu 7 puncte

4.-5. @blogdeprost si Rock 60_70 cu 4 puncte

6. Hendrix  2 puncte

last not least Deceneu, care nu a trimis un pronostic complet ceea ce l-a privat de o clasare mai buna.

Premiul intai il castiga Atreides, care nefiind blogger, poate propune  una sau mai multe postari pe teme care ii sunt importante sau un guest-post.

Premiul al doilea ii apartine lui Gabriel Savulescu, care a irosit o clasare mai buna netrimitand un pronostic complet, dar a ghicit inaintea startului mondialului finala exacta si castigatoarea finalei, o realizare absolut remarcabila (si care ar starni invidie pana si caracatitei Paul – “a face sa roseasca” nu este o expresie potrivita in legatura cu o caracatita). Fiind blogger premiul consista in promovarea urmatoarelor sale postari.

Advertisements

11 Responses to “And the winner is … Atreides”

 1. Lilick Says:

  Hahahah! Ce postare haioasa… Felicitari tuturor. Iar alegerile urmatoare zic sa nu le mai tinem, ci sa il rugam pe Gabi Savulescu sa ne spuna finalistii si rezultatul. :)))

 2. Hendrix Says:

  Trebuie sa recunosti ca am ghicit 2 sferturi: Brazilia-Olanda si Argentina-Germania! Ambele meciuri insa le-am ratat, mergand pe mana sudamericanilor.

  • transildania Says:

   Da, asa este. Consider in continuare ca brazilia merita sa bata Olanda. Cu Argentina a fost mai clar. Si pe mine m-a inselat maradona, care n-a fost in stare sa creeze o echipa functionala in jurul lui Messi.

 3. Hendrix Says:

  Trebuie sa recunosti ca am ghicit 2 sferturi: Brazilia-Olanda si Argentina-Germania! Ambele meciuri insa le-am ratat, mergand pe mana sudamericanilor. Chiar si azi consider ca rezultatele celor 2 meciuri au fost surprinzatoare, in special acel fabulos 4-0 al nemtilor.
  Am prins ca semifinalista doar Spania. Ultima semifinalista propusa a fost Anglia, care in urma jocurilor rezultatelor( golul dat de americani in prelungirile meciului cu slovenii) s-au clasat pe locul 2 in grupa si au fost zdrobiti de nemti cu 1-4.
  Felicitari pentru Spania! Dupa supararea de miercuri cand au trecut de nemti, am fost nevoit sa accept ca au meritat pe deplin titlul. Esti un vizionar, ce mai! Sau intuitie?
  Felicitari lui @atreides, care a facut cele mai bune pronosticuri. Intrebare: eu si cu gazda blogului suntem fani Barca, tu?

  • atreides Says:

   Eu sunt fan Rapid Bucuresti 🙂 In restul timpului, tot Barca, desigur

  • transildania Says:

   Nu cred ca sunt vizionar nici ca a fost intuitie, cunoscand insa fotbalul spaniol, si traiectoria sa si la europene, si in calificari, si stiind ca antrenorul del Bosque va miza pe stilul Barca si va asculta de jucatori ca si Xavi, si ca Spania a strans poate cel mai redutabil lot de 23 de jucatori al acestui mondial (in comparatie cu selectiile jenante ale Frantei, Braziliei, Italiei, Angliei, chiar si Argentinei) pentru mine a fost clar din start ca numai Spania poate castiga.

 4. atreides Says:

  Ei, de fapt am ghicit trei semifinaliste, Spania, Olanda si Uruguay, si daca si Messi s-ar fi miscat mai cu talent as fi nimerit-o si pe a patra 🙂
  In privinta premiului, trebuie sa ma gandesc cum facem. Daca voi avea timp si inspiratie, o sa incerc sa scriu un guest-post, daca nu voi propune o tema spre dezbatere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: