Defaimarea valorilor

Am citit la Lilick despre o strangere de samnaturi a unor oameni de cultura impotriva denigrarii lui Adrian Marino, prin acuzatii nedovedite ca acesta ar fi fost colaborator al securitatii. Asemenea practici de defaimare cu metode securistoide a unor oameni de valoare sunt tot mai prezente in spatiul public.

Maine in Bucuresti (ora 18:30, str. Kiseleff nr. 57) senatorul Varujan Vosganian va lansa un apel pentru stoparea tacticilor securiste de denigrare a personalitatilor nepatate ale societatii romanesti. Mai multe detalii AICI.

2 Responses to “Defaimarea valorilor”

  1. Garcia Muerte Says:

    La noi denigrarea, acuzatiile niciodata verificabile prin probe concrete, a devenit sport national. Iti mai aduci aminte de Emil Constantinescu si Rona hartner? Ce le mai zicea Vadim…Acum? Miluta se gaseste intr-un prelungit con de umbra iar butimanezu’ este parlamentar european. Deci, de ce sa nu denigrezi daca aceasta este reteta pentru succes?

    • transildania Says:

      Asa este, denuntiatorii profita, si inainte si dupa denunt. Inainte ei sunt ridicati si pastrati chiar fara merit in anumite functii, in partide, in redactii, sau in jouri de analisti sau consultanti politici mediatizati. Dupa ce si-au ispravit misiunea primesc alte favoruri de consolare. Despre reputatie nu-si fac ganduri din start.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: