Incep optimile

Campionatul Mondial intra in faza sa decisiva.

Chiar daca nu au fost foarte multe meciuri sectaculoase parerea mea este ca pana acum s-a facut dreptate. Fotbalul curajos, tehnic, ofensiv al suamericanilor a fost premiat. Toate echipele sudamericane au facut o figura foarte buna, la fel SUA si partial Mexicul. Fotbalul din epoca de piatra orchestrat de niste selectioneri depasiti de vreme (Domenech) a fost crunt pedepsit. Franta, Italia si Serbia au plecat acasa de pe ultimul loc. Danemarca, Grecia si din fericire si Elvetia le-au urmat. Doar sase echipe europene s-au calificat in optimi. Ele se vor intalni in optimi in dueluri directe, asa ca in sferturi vor ramane doar trei, fapt fara precedent.

Cea mai buna impresie pana acum mi-a lasat-o Argentina. Tevez si Messi sunt doi fotbalisti pur sange care nu pot trai fara minge si fac ravagii in liniile de aparare adverse. Daca nu vine mingea la ei, se duc ei unde e mingea.Messi a avut mare ghinion in fata portii, dar si asa a pregatit 4 goluri.

Favorita mea Spania a inceput cu stangul si chiar daca a castigat de doua ori si s-a clasat prima, a aratat ca nu este (inca?) in forma. O finala de vis Argentina-spania nu mai este posibila. Din pacate, daca cele doua se vor califica se vor intalni deja in semifinale. Mentin pronosticul cu Spania (oricum nu-l mai pot schimba) sunt convins ca viitoarea campioana va iesi din aceasta a jumatate a tabloului in care se afla Argentina, Spania, Germania, Anglia si Portugalia. Se mai incumeta cineva la pronosticuri? Poftiti va rog, acum e mult mai usor de ghicit campioana 3 semifinaliste si golgetterul.

12 Responses to “Incep optimile”

 1. atreides Says:

  semifinaliste: Uruguay, Olanda, Argentina, Spania, finala Olanda-Spania, golgetter David Villa

 2. atreides Says:

  semifinaliste Uruguay, Olanda, Argentina, Spania, finala Olanda-Spania, golgetter David Villa

 3. atreides Says:

  Ce se intampla? Am postat de vreo trei ori si nu apare…

 4. atreides Says:

  Mai zic o data: semifinaliste Uruguay, Olanda, Argentina, Spania, finala Olanda-Spania, castiga Spania, golgetter David Villa

 5. rock60_70 Says:

  Semifinalele:

  Uruguay-Olanda
  Argentina-Portugalia

  Finala:

  Argentina-Olanda 2-1

 6. Deceneu Says:

  Eu cred ca Germania va fi finalista si probabil campioana. πŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: