“U” a revenit acolo unde ii este locul

Clubul meu de suflet “U” Cluj s-a intors acolo unde ii este locul: in prima divizie a fotbalului nostru. Sa fie intr-un ceas bun: HAIDE “U”!

Advertisements

5 Responses to ““U” a revenit acolo unde ii este locul”

 1. Hendrix Says:

  Am vazut pe sport.ro meciul de la Lupeni, o victorie lejera si previzibila a sepcilor rosii. Bravo lor! M-am bucurat pentru ei intrucat sunt ardelean. Nu stiu in ce masura vor face fata exigentelor din Liga, as spune ca vor avea sanse destul de mici sa reziste. Vor face mai mult decat Alba Iulia? Greu de crezut! Singura veste buna este ca Ardealul are acum SAPTE echipe in Liga, lucru care de multa vreme n-a mai avut loc, doua fiind chiar de top: CFR si Poli!

  • transildania Says:

   Desigur va fi foarte greu, si obiectivul este clar neretrogradarea.
   Si eu ma bucur ca sunt multe echipe ardelene, Bistrita, Mediasul, Brasovul, acum si Tg Muresul, Poli, CfR-ul chiar daca unele imi plac mai mult altele mai putin. Vor fi dueluri foarte frumoase.
   “U” mai are urmatoarea problema: nu are stadion. Stadionul nou e santier, la CFR nu vor sa joace. Vor juca probabil cel putin turul la Alba Iulia.
   Un handicap in plus, practic toate meciurile vor fi in deplasare… Sa vedem.

 2. savulescugabriel Says:

  U Cluj este echipa de dreapta al municipilui Cluj. In perioada 38-44 a activat la Brasov sub denumirea Universitatea Cluj-Brasov.

  • transildania Says:

   Da-mi voie sa te corectez marginal: nu a fost la Brasov ci la Sibiu. Dupa dictatul de la Viena universitatea intreaga (nu doar clubul) s-a refugiat la Sibiu. In conditii extrem de precare, fara bani, alimente etc, studentii au jucat in continuare in campionatul Romaniei.

 3. Apel catre parlamentarii din coalitia de guvernare « Hai ca se poate! Says:

  […] Simion, Sibilla, Sifilica,   Societate,  Simona Ionescu, Starea Natiunii, Supravietuitor, Teo, Transildania, Victor, World of Solitaire, Ipu, […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: