Barcelona, Catalunya. Barça campioana!!

Au mai ramas putine minute pana la startul ultimei etape din campionatul Spaniei. Clubul meu preferat din afara Romaniei, FC Barcelona, se afla la un singur punct in fata lui Real Madrid. Are nevoie deci de o ultima victorie pentru a castiga titlul cu siguranta (cu o cifra record de 99 de puncte). Peste doua ore vom stii cine este campioana. Pana atunci cateva impresii din Barcelona-Catalunya.

UPDATE: BARCA a castigat cu 4-0 si este din nou campioana Spaniei.

Advertisements

4 Responses to “Barcelona, Catalunya. Barça campioana!!”

 1. Rational Idealist Says:

  Lipseste o poza de pe Camp Nou 🙂

 2. Hendrix Says:

  Cu toate ca meciul cu Valladolid era o simpla formalitate SARBATOAREA merita traita la maximum! Titlul s-a jucat intr-o frumoasa seara de aprilie pe Bernabeu, cand i-am invins cu 2-0!
  Stii de ce imi pare rau? De eliminarea din Champions League! Daca ar mai juca de 10 ori cu Inter nu cred ca s-ar fi repetat deznodamantul! Nu mai conteaza, Barca ramane CEA MAI BUNA in sufletul meu. Si nu numai1

  • transildania Says:

   Da, foarte pacat de eliminarea total nemeritata cu Interul. In meciul tur Interul a avut un gol din offside, si nenumarate faulturi dure nesanctionate cu galben, sau faulturi care erau fluierate fault in atac, iar Barcelona a avut un penalty neacordat. Scorul din meciul tur nu ar fi trebuit nici decum sa fie 1-3 ci 2-2 sau 2-3. Daca luam in calcul doar asta 8mai uitam un gol valabil anulat in retur) atunci Barca ar fi trebuit sa fie finalista. In finala iar fi spulberat pe cei de la Bayern. Dar asta este…

   Titlul de campioana este supermeritat, din 38 de meciuri au pierdut doar unul si au castigat 31. Au marcat 98 de goluri si mereu au facut spectacol.
   Messi e cel mai bun jucator ofensiv din lume si a marcat 47 de goluri in toate competitiile.
   Cel mai remarcabil la Barcelona este faptul ca marea majoritate a jucatorilor provin din propriu centru de copii si juniori. Real madrid face an de an transferuri de sute de milioane de euro deageaba. Barcelona cu 7 din 11 titulari din propria pepiniera e mai puternica.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: