Miscarea violeta are tot mai multi sustinatori

Brown: “David, ai vazut flyerul? Uita-te acolo unde iti arat!”

Miliband: “Da, Gordon, l-am vazut.”

Brown: “Bine ca ti-ai luat in sfarsit o cravata violeta, altfel sa stii ca aveam pentru tine si un post de subsecretar de statΒ  pentru agricultura, hai ca glumesc..”

Miliband: “Mi-am luat din prima zi in care mi-ai zis, dar sa stii ca n-a fost usor, in majoritatea magazinelor nu se mai gaseau, oare de ce?”

Brown: “Pai ti-am mai zis, tu nu ai auzit inca de miscarea violet? De cand am aflat de ea i-am pus pe cei de la MI6 sa-mi trimita zilnic rapoarte, si ti-am spus: pe 2 aprilie nu ai liber!! Mergem impreuna in Romania, dar incognito, intelegi? Nu sufli o vorba nimanui!”

Miliband: “Sigur!”

Brown: ” Sa vedem cum au strans ei peste 100 de bloggeri si peste 1700 de prieteni pe facebook pentru o miscare de atitudine civica adevarata, ma intelegi? Daca am avea noi atatia sustinatori in online, ehei, n-am mai avea emotii… ai vazut ce au patit Sarkozy si Berlusconi la alegeri… cam asta ne paste si pe noi… Si nu uita: intra pe flyer si descarca-l si copiaza-l in cateva sute de exemplare sa impartim si noi flyere…”

Miliband: “Asa am sa fac!”

10 Responses to “Miscarea violeta are tot mai multi sustinatori”

 1. celmare Says:

  Ma bucur sa vad ca mai exista cineva care pierde noptile, constructiv! πŸ™‚ (asta a fost asa, putin off topic)
  Pe 2 Aprilie sper sa iasa cat mai multi violeti la suprafata! Hm.. e si ziua mea atunci, sunt curioasa ce cadouri “violet” primesc!?:) De la voi (la cei din online ma refer) nu cer decat sa luati atitudine si sa spunem NU populismului si demagogiei! πŸ™‚

 2. Lilick Says:

  Excelenta idee. πŸ˜† @Transildania, @Alexandra…. faceti un lucru extraordinar. Multumesc.

 3. Zoe Petre Says:

  Ar trebui sa ne si intilnim undeva, sa ne putem numara. E drept, ne mai numara si altii, poate ca nu toti sint dispusi sa se lase numarati. Dar ma intreb, cum evaluam impactul zilei de vineri?

  • transildania Says:

   Cred ca e mai greu pentru ca nu toata lumea e in Bucuresti… Oricum cred ca mai importanta decat cantitatea participantilor este calitatea demersului.

   • celmare Says:

    Deacord cu tine, calitatea conteaza mai mult decat cantitatea. Eu oricum, pe 2 Aprilie voi fi in Baia Mare, apoi merg spre cluj, sibiu, si abia apoi bucuresti… asa ca, nici sa vreau nu as putea sa ma intalnesc cu violetii nostri, desi as vrea! πŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: