N-ai donat? Doneaza! Ai donat? Mai doneaza!

M-a miscat foarte mult sa vad atatea exemple de solidaritate si ajutor in benefeciul lui Daniel Raduta. Oameni care nu se cunosteau s-au unit prin intermediul internetului pentru un scop comun.

Enorm de tare mi-a placut initiativa ingenioasa a unor bloggeri clujeni, care au organizat o seara caritabila in Music Pub-ul din Cluj. Au facut-o in mod foarte profesionist, cu afis, au organizat interpreti de muzica sau comedie, au strans obiecte pentru o licitatie, si in final au licitat chiar 5 baieti si 5 fete :D. Au reusit astfel sa stranga o suma considerabila pentru Daniel, mai multe detalii: aici, aici si aici. Inca cateva actiuni de acest gen, si se va strange si suma integrala de care are nevoie Daniel. Alternativ cred ca Daniel sau cele 7 zane s-ar bucura sa primeasca si obiecte pe care sa le poata licita. Donati deci mai departe pentru sanatatea lui Daniel!

Inteleg ca semenea actiuni vor mai avea loc si la Timisoara iar vineri va avea loc un concert caritabil de jazz in Bucuresti. Intrati va rog  pe blogul celor 7 zane pentru afla mai multe!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: